Heerlijk eten, lekker luieren, sfeervol overnachten en tussendoor genieten van de prachtige kust van Cabo de Gata en de enige woestijn van Europa. Dat kan allemaal als je verblijft in Boutique Hotel Cortijo El Sarmiento van de Vlaamse Yvonne en haar Duitse man Carsten. Ze kochten een bouwval en maakten er een eldorado van dat van hun gasten zeer hoge waarderingen krijgt op Google Reviews!

Gevarieerde omgeving

Yvonne: ‘Na een lange zoektocht werden we op slag verliefd op deze plek. Het uitzicht en de superrustige locatie dicht bij het strand vinden niet alleen wij, maar ook onze gasten geweldig. De meeste B&B’s zitten aan de Costa Blanca of aan de Costa del Sol. Wij zitten ertussenin in de provincie Almería, een uithoek van Andalusië die weinig mensen kennen. Vreemd eigenlijk, want je hebt hier mooie ongerepte stranden en indrukwekkende bergen. Met zeven kamers draait alles om het perfecte relaxen, genieten van het uitzicht en de stilte en een superpersoonlijke service. Wij vinden het heerlijk om onze gasten te verwennen met een uitgebreid ontbijt, een lekkere gezonde lunch en een mooi diner met uitzicht op de bergen. Hoewel we hier heel rustig zitten ben je binnen tien minuten op het strand van Mojácar met zijn sfeervolle restaurants en chiringuitos. Ook kun je de fantastische geode van Pulpí bezoeken. Een dagtrip naar Almería vinden onze gasten ook altijd erg leuk. We zitten bovendien vlak bij natuurpark Cabo de Gata en de enige echte woestijn van Europa in Tabernas.

Win drie nachten in Cortijo El Sarmiento door mee te doen aan de winactie in de zomereditie 2024 van ESPANJE! Lees ook de wintereditie 2024/2025 voor een reportage over dit hotel en de omgeving. Bestel ESPANJE! hier

Lekker verwend worden

Wil je alleen hier blijven en lekker luieren, dat kan. We hebben een cocktailbar, een uitgebreide wijnkaart, een groot verwarmd zwembad, een sauna en een gym. Ook kunnen we massages verzorgen. Wat ik zelf leuk vind is dat wij een internationaal publiek trekken. Ik geniet er echt van als er verschillende talen worden gesproken aan de bar en we elkaar toch allemaal begrijpen. Een groot voordeel van deze regio is het klimaat. In de winter is het hier ook aangenaam. En is het toch een paar dagen wat frisser, dan zet je gewoon de cv aan. In de zomer bieden de airco, het zwembad en de zee verkoeling. Voor iedere gast staan een parasol, een strandtas met badhanddoeken en strandstoeltjes klaar. Wat je ook wilt, we ontvangen iedereen met open armen en geven je dolgraag tips die bij je passen!

Boutique Hotel Cortijo El Sarmiento
Kamers met ontbijt vanaf €148 per nacht
Camino de Gatar 2 – 04638 Mojácar
www.el-sarmiento.com
info@el-sarmiento.com
tel: +34 616 862 083

 

KLIK HIER VOOR DE NIEUWSBRIEF VAN ESPANJE!